Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές μας εντός Ελλάδας, γίνονται εντελώς δωρεάν.

Εταιρεία Αποστολής

Τα προϊόντα μας έρχονται στο χώρο σας με με ασφάλεια, άμεσα και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Speedex. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς αν θέλετε παράδοση στο χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα της μεταφορικής.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 14:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ελλιπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κτλ).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα chicandsimple.gr κάνει αποστολές και στην Κύπρο. Η χρέωση είναι 5€ και ο χρόνος παράδοσης είναι οι 7 με 10 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή γίνεται με την εταιρία Speedex.

Η υπηρεσία αποστολής στην Κύπρο δεν υποστηρίζει Αντικαταβολή. Έτσι η αγορά και πληρωμή του προϊόντος γίνεται με μόνο με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.