Επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος και εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και φέρει το συνοδευτικό του καρτελάκι. Το δέμα επιστροφής του προϊόντος, θα πρέπει να είναι συσκευασμένο έτσι, ώστε κατά την αποστολή να μην προκληθούν φθορές στο προϊόν ή την συσκευασία του.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή παπουτσιών, θα πρέπει να μην υπάρχουν επικολλημένες ετικέτες και ταινίες συσκευασίας στο κουτί του ζευγαριού (όχι στη συσκευασία αποστολής από τη μεταφορική εταιρία αλλά στη συσκευασία του brand). Επίσης, θα πρέπει τα κουτιά των προϊόντων να μην έχουν υποστεί καμία φθορά ζημία.

Κόστος

Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Αντίθετα, το κόστος των μεταφορικών για αντικατάσταση προϊόντος το αναλαμβάνει η chicandsimple.gr.

___________________________

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 21 0360 2810, είτε μέσω e-mail στο info@chicandsimple.gr.

Μάθετε περισσότερα για τους όρους χρήστης και την πολιτική επιστροφών, εδώ.